Kvantno iscjeljivanje s viskom

1 Modul – Uvod i rad s grafikonima na razne teme

Što je visak, što je kvantno iscjeljivanje viskom. Zaštita, čišćenje i programiranje viska. Blokade u korištenju viska i kako ih ukloniti. Kretnje viska i što one znače. Koje je optimalno stanje uma za rad s viskom. Što čini točnog/snažnog iscjelitelja s viskom i kako to postići

Energetska aktivacija za usklađivanje s Izvorom – za jačanje vašeg kapaciteta da vaš rad s viskom bude točan.

Kako dobivati odgovore i raditi razna očitanja uz pomoć predložaka i grafikona (tzv. pendulum charts). Uključen je i priručnik s više od 30 grafikona u boji koje možete koristiti u daljnjem radu. Kako npr. donositi bolje odluke, očitati vjerojatnost nečega, postotak usklađenosti s nekom odlukom, osobom ili mjestom; kako provjeravati rad čakri, očitavati razine svijesti, vibracije u tijelu, emocije i energetskih stanja i slično.

Energetska aktivacija za jačanje intuicije i izjednačavanje rada mozga obje polutke (tzv. wholebrain thinking).

2. Modul – Energetski menedžment s viskom uz pomoć grafikona i očitavanje zdravlja

Osnovne programirane komande za iscjeljivanje, upravljanje energetskim sustavom i održavanje visoke razine energije. Kako viskom ukloniti i očistiti bilo koju negativnu emociju ili stanje; kako viskom učitati u energetsko polje bilo koju poželjnu emociju / stanje.

Rad s nizom grafikona povezanih sa zdravljem, provjera zdravlja, energetskih tijela, čakri, optimalne težine, koji minerali/vitamini vam trebaju ili nedostaju, rad organa, žlijezda i tjelesnih sustava, koje terapije bi vam mogle koristiti u iscjeljivanju.

Rad s viskom je izvrsna metoda za jačanje intuicije, jer korištenjem viska povezujete se s višom silom, vašom podsvijesti ili univerzalnim umom. Na seminaru ćemo raditi s bezgraničnim Izvorom svega što jest, kao najvišom instancom – preko koje ćemo dobivati odgovore i informacije.

Dobivate i priručnik u boji u PDF formatu, te certifikat o završetku tečaja.

Ako ga nemate, za tečaj je potrebno nabaviti visak, po mogućnosti ametist ili rozenkvarc.

Radionica traje 3-4 sata. 

Cijena: 200 €