Božanska alkemija – stvaranje čuda

Praktičarski trening

12 naprednih inicijacija i energetskih tehnika za jačanje vašeg kvantnog DNA i buđenje novih moći manifestiranja

Mnogi metafizički studenti vjeruju u čuda i slave ih, ali ne razumiju istinsku narav čudesa i kako do njih dolazi. Mnogi koriste razne tehnike za manifestiranje, zakon privlačnosti s boljim ili slabijim rezultatima. Istina je da često kada nešto želimo manifestirati, sami stojimo na svojem vlastitiom putu, sabotirajući se nesvjesno ili rekreirajući uvijek iznova određena negativna uvjerenja koja nas sprječavaju da hrabro krenemo naprijed. Isto tako, često nastojimo manifestirati iz uma, ne znajući kako dublje aktivirati božansku milost koja će nam omogučiti da primimo ono što nam treba.

Najveća čuda događaju se kad smo u stanju u potpunosti povezati se s mističnim svijetom u nama i oko nas, te se potpuno predati božanskom – iz te povezanosti teku čudesa koja su naše urođeno pravo.

Na ovom 10-tjednom tečaju naučit ćete kako se maknuti s vlastitog puta kako bismo naučili istinsku narav prepuštanja u kojem božanska energija može poteći u svim sferama našeg života, donoseći nam upravo ono što nam treba. Nakon što postavimo cilj kojeg želimo ostvariti (na bilo kojem području života), kroz 12 naprednih inicijacija i energetskih tehnika, moći ćete se potpuno prepustiti božanskom, da vas ispuni onom energijom koja vam je potrebna za manifestiranje.

Probudit ćete nove moći manifestiranja i moći ćete na njima kontinuirano raditi, profinjavajući korake na vašem putu, te aktivirajući vaš kvantni DNK. Uz ove tehnike, moći ćete brzo očistiti svoje mentalne, emocionalne ili duhovne blokade koje sprječavaju vašu sposobnost kreiranja čudesa u vašem životu. Naučit ćete kako posaditi sjeme onoga što želite manifestirati, kako usidravati željene energije, kako izgraditi temelj za ono što želite manifestirati, kako držati prostor za to, ojačati vlastitu mudrost i širiti se, ostvariti uspjeh, potaknuti bolje odnose, povezati se s duhovnom obitelji ili blagotvorno utjecati na druge, otpustiit što vam ne treba i povećati ono što želite manifestirati. Ovo je praktičarski tečaj, te ćete isto moći raditi i za druge.

Otkrit ćete kako probuditi vašu osobnu magiju, kako se dublje povezati s univerzalnom kreativnom silom, te kako usmjeriti te nove energije kako biste primili novu podršku na svim razinama vašeg života.

Također ćete naučiti:

  • Svjesno se povezati sa Srcem Izvora svega što jest
  • Otkriti vašu najdublju istinsku moć
  • Naučiti fokusirati i usmjeravati vašu magiju s fokusiranom namjerom
  • Naučiti kako transformirati osobne i grupne energije brzo, nježno i lako kako bi potaknuli neočekivana čuda u bilo kojoj situaciji
  • Razviti 13-minutnu dnevnu praksu koja otvara vrata novim čudima
  • Očistiti sumnje, strahove i kriva uvjerenja o tome kako da budete moćni kokreator svojega života
  • Očistiti specifične energetske otrove koji vas spriječavaju da primate i uspješno manifestirate
  • Prigrliti mnoge blagoslove koji čekaju da ih primite kada se uskladite s najvećim dobrom za sve

 

Ova serija 13 tehnika aktivira i restrukturira vas na staničnoj DNK razini, brišući stare naslijeđene grijehe očeva zbog kojih su nam čudesa stalno izmicala.

Kada se u potpunosti prepustimo prakticiranju ovih brzih i jednostavnih metoda, um postaje čist i otkrivamo dulji mir koji dolazi sa spoznajom da možemo promijeniti tijek našeg života na vrlo specifične i konkretne načine.

Tečaj uključuje: sastanke uživo na Zoomu s inicijacijama, snimljene video lekcije, PDF priručnik, te 13 jednostavnih tehnika za samoiscjeljivanje, buđenje i manifestiranje, trajanje 3 mjeseca, svaki drugi tjedan.

Cijena: 950 € – Prijave na mail: multidimenzija@gmail.com