Iscjeljivanje s arkturijanskim frekvencijama i zmajevima

Postanite praktičar multidimenzionalne metode iscjeljivanja s frekvencijama Arkturijanaca i moćnim energijama zmajeva – elementalnim bićima iz 9. dimenije koji su majstori transmutacije i olakšavaju transformiranje najgušćih negativnih energija trenutno prisutnih na Zemlji.

Kod ove metode, primate aktivaciju frekvencija i dobivate vlastitog Arkturijanskog vodiča. Za razliku od drugih metoda energetskog rada gdje praktičar provodi energiju kroz tijelo, ovdje sav energetski rad obavljaju vodiči, zaobilazeći ljudske (negativne) filtere, te omogućavajući protok čišćih iscjeljujućih energija. Metoda je vrlo jednostavna za savladati i temelji se na radu s namjerom i intencijom.

Tečaj se sastoji od 1-satne uvodne radionice +  12 dodatnih aktivacija

– Primit ćete aktivaciju iscjeljujućih arkturijanskih frekvencija
– Dobit ćete vlastitog Arkturijanskog vodiča uz pomoć kojeg ćete obavljati iscjeljivanja i tretmane
– Primit ćete simbol za prijenos svjetlosnih frekvencija tijekom arkturijanskog iscjeljivanja
– Primit ćete tretman tijekom tečaja

12 aktivacija zmajeva

  • Energija bijelog zmaja– pomaže vam da se povežete s božanskim ženskim aspektom i božanskim muškim aspektom, da ih integrirate i uspostavite vlastiti suverenitet i osobnu moć.
  • Energija narančastog zmaja– pomaže vam povezati vas s radošću, kreativnošću i srećom, te omogućuje da isti slobodno teku u vašem životu.
  • Energija rozog zmaja– povezuje vas u potpunosti sa sobom, omogućujući vam da produbite ljubav prema sebi i da prihvatite gdje se nalazite (na svojem putu rasta i razvoja)
  • Energija crvenog zmaja– aktivira snagu, vitalnost, strast, motivaciju i ono što vas pokreće i pomaže u oslobađanju inercije i nedostatka energije, letargičnosti i sl.
  • Energija ljubičastog zmaja– ova aktivacija pomaže vam da poboljšate i iscjeljujete odnose s drugima, te donosi više razlučivanja i ravnotežu u odnose.
  • Energija žutog zmaja– pomaže u otpuštanju strahova i briga
  • Energija zlatnog zmaja– povezuje vas s prosperitetom, bogatstvom, obiljem i resursivnošću. Otpustite svijest o manjku i siromaštvu i povežite se s obiljem kojeg zaslužujete
  • Energija plavog zmaja– jača vašu intuiciju, povećava mentalnu jasnoću i povjerenje.
  • Energija zelenog zmaja– donosi opću energetsku dobrobit, pomaže u općenitom iscjeljivanju i uspostavi ravnoteže i blagostanja na svim razinama vašeg bića.
  • Energija smeđeg zmaja– djeluje kao katalizator za Zemlju i našu povezanost s njom i povezuje vas s vašom vlastitom svrhom i misijom ovdje na Zemlji.
  • Energija crnog zmaja– pomaže u podizanju svijesti i oslobađanju vlastite sjene u podsvijesti.
  • Energija zmaja boje jantara– pomaže u iscjeljivanju prošlih života

Tečaj je već snimljen i nalazi se na Thinkific platformi, te ga možete direktno upisati i samostalno pohađati. Za upis je potrebno prvo napraviti besplatni korisnički račun s emailom i lozinkom na

http://multidimenzija.thinkific.com

Plaćanje je Pay palom ili na račun u eurima. Kod plaćanja Palom, imate izravni upis na tečaj.

Cijena preko Pay Pala: 179 USD (američkih dolara) ILI

Cijena: 160 €

Za plaćanje u eurima, javite se na mail multidimenzija@gmail.com. Dobit ćete podatke za uplatu i nakon plaćanja, bit će upisani na platformi.

UPIŠI OVAJ ONLINE TEČAJ klikom na niži link ili klikom OVDJE.