Transformacijska sfera

Tehnika iscjeljivanja i manifestiranja

Ako ste ljubitelj rada s kristalima i želite moćan alat za transformaciju i manifestaciju, sigurno ćete voljeti ovu zabavnu i moćnu metodu rada s kristalnom kuglom/sferom.

Mnogi žele manifestirati nešto dobro za sebe, partnera, obilje, više prihode, bolji posao, sklad, mir, sreću, ispunjenost, napredak na nekom području, prodaju ili kupnju stana, kredit, duhovni rast, iscjeljenje…. Ovo je izvrsna prilika da naučite ovu fantastičnu, moćnu i jednostavnu tehniku. Manifestiranje može biti jednostavno kada znate kako.

Na ovoj dvosatnoj radionici, naučit ćete drevnu majansku metodu programiranja kristalne sfere i visoku magiju svete geometrije. Ovo su sveta znanja koja su se prenosila tisućama godina, a sada su dostupna i vama.

Sfera je najsavršeniji oblik svete geometrije koji nudi otvaranje svim mogućnostima. Naučite kako programirati kristalnu sferu za bilo koju vrstu transformacije ili manifestacije. Ubrzajte svoj rast, manifestiranje i transformaciju.

Kada programirate ovaj savršeni oblik, on donosi punoću, cjelovitost i završetak bilo kojoj situaciji.

Ako za sada nemate kristalnu kuglu (idealno da je od kvarcnog kristala promjera 4-5 cm), možete je nabaviti i naknadno, a za radionicu onda svakako nabavite jednu naranđu srednje veličine.

Kada naučite ovu tehniku, moći ćete je koristiti za sebe i druge (prijatelje, obitelj i/ili klijente). Transformirajte svoju nutrinu, olakšajte vanjske manifestacije – nema toga u čemu sfera ne može pomoći. Kad naučite kako se programira, dovoljno je 5 minuta za programiranje, te nije vremenski (a ni tehnički) zahtjevno.

Radionica se odvija na Zoomu, dobivate priručnik i certifikat.

Cijena radionice je 111 eura.