Light Energy Weave

Majanska energetska tehnika – naučite tkati svjetlo i energiju

Ovo je drevna majanska tehnika energetskog iscjeljivanja koja se prenosila kroz 25 generacija majanskih šamanskih iscjeljitelja iz južnog Meksika, a sada je dostupna i vama.

Naučite kako su Maje razlikovali svjetlo i energiju i kombinirali ih u tehniku koja donosi iscjeljivanje na razini vašeg DNK. To je moćna tehnika za čišćenje blokada, bolesti ili emocionalnih/mentalnih ograničenja, te donosi energetsko iscjeljivanje na svim razinama: fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj.

Na ovoj radionici, naučit ćete kako raditi svjetlosno-energetsko tkanje, te ćete primiti:

– majstorsku spiralnu aktivaciju za tkanje na sebi

– aktivaciju za iscjeljivanje rukama na drugima

– tehniku za iscjeljivanje drugih na daljinu

Sve tri tehnike bit će demonstrirane i izvježbane na radionici, te ćete znati točno kako to raditi na seb i drugima. Izvježbat ćete primanje energije, slanje energije drugima, licem uz lice ili na daljinu.

Ova metoda iscjeljivanja je snažna, jednostavna i daje rezultate. Korištenjem ove metode, ne morate znati uzrok problema, jer iscjeljujuća energija ide kroz sve razine energetskih polja. Tehniku možete koristiti čak i na biljkama i životinjama.

Ova univerzalna tehnika iscjeljivanja može vam pomoći u svakome trenutku podignuti vašu frekvenciju, otpustiti negativne ili niže vibracije i uspostaviti ravnotežu. Odlično se kombinira s bilo kojim drugim energetskim tehnikama i odličan je dodatak svakome tko radi na sebi ili drugima.

Cijena: 111 eura