Unutarnji zakoni – Katalanska kruta tijela

Na ovom modulu, naučit ćete više o temeljnih 12 unutarnjih zakona. Svaka osoba ima barem jedan dominantan unutarnji zakon, a mnogi i više. Ti zakoni određuju i definiraju sve što radite i često predstavljaju određene obrasce koji upravljaju vašim životima na različitim razinama. Ti zakoni su često podsvjesni i prevladaju nad bilo kojim drugim tehnikama manifestiranja koje radite – dok ne spoznate svoje vlastite zakone i razriješite ih.

Svaki unutarnji zakon također je povezan s jednim oblikom svete geometrije. Naučite prepoznati svoje unutarnje zakone i ponavljajuće obrasce za pospješivanje vašeg osobnog rasta, te kako koristiti svetu geometriju da transformirate svoj unutarnji svijet na višu oktavu, povisite svoju vibraciju, te time pospješite i vaše manifestiranje.

Naučit ćete kako aktivirati svetu geometriju za svoju osobnu transformaciju, ali također i za druge, bilo da su to prijatelji, obitelj ili klijenti.

Osjećate li da sami sebe ponekad sabotirate, da ste manje vrijedni ili da imate blokade k ostvarivanju obilja ili da ne zaslužujete primiti više od života? Takve i slične obrasce koji su često nesvjesni i usađeni duboko u našu podsvijest, moći ćete uspješno transformirati s 13 oblika svete geometrije.

Radeći s ovim oblicima, moći ćete se lakše uskladiti s vašim autentičnim ja i izaći iz polariteta koji vas drže u nižoj vibraciji, te iscijeliti vaše duboko ukorijenjene obrasce – kako za sebe, tako i za druge oko vas. Naučiti ćete kao emanirati ili zračiti ove oblike sebi ili drugima i na taj način polučiti transformaciju.

Nakon što ovladamo našim unutarnjim zakonima možemo puno lakše i učinkovitije raditi s univerzalnim zakonima manifestiranja (kao npr. zakon privlačenja i slično). Štoviše, univerzalne zakone niti ne možete dobro koristiti ako prvo niste razriješili svoje unutarnje zakone, zato je ova radionica izuzetno važna i za iscjeljivanje i za manifestiranje.

Radionica se odvija na Zoomu.
Cijena: 160 eura

Napredni torusi

Radionica svete geometrije – Utorak, , 3. listopada u 20 h na Zoomu

Rad s naprednim torusima je jedinstveni sustav multidimenzionalnog iscjeljivanja, jer torus na specifičan način donosi iz drugih dimenzija ono što nam treba, te čisti i odvlači negativne energije (obrasce, misli, emocije, bolesti) u druge dimenzije kako bi ostavio naše polje čistim i vibrantnim.

Na radinioci ćete naučiti raditi sa 108 različitih torusa, te primiti specifične energetske downloadove kako biste ih mogli koristiti u iscjeljivanju bilo čega (na fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj ili duhovnoj razini) u 12 različitih kategorija od eterične, subatomske, atomske, molekularne i drugih razina, pa sve do elemenata.

Malo iscjeljujućih sustava radi s elementima, zato je ovaj sustav iscjeljivanja vrijedan pažnje, jer vam između ostalog omogućava da utvrdite postojanje manjka ili viška određenog elementa (eter, zrak, vatra, voda, zemlja). Mnogi koji znaju svoju astrološku natalnu kartu znaju da često znamo imati u sebi nedostatak ili višak kojeg elementa, a njihov disbalans također doprinosi disbalansu na raznim područjima života, te može također dovesti i do bolesti.

S ovim sustavom iscjelijvanja s naprednim torusima, ovom jednostavnom i moćnom metodom, moći žete raditi iscjeljivanje na sebi i drugima, uživo ili na daljinu. Može se zaista primjenjivati na sve što vam treba u životu, od fizičke razine, kao bolesti, poremećaji; emocionalnih i mentalnih stanja, do postizanja ciljeva u materijalnom svijetu (npr. za novac, karijeru i slično). Rad s torusima je toliko jednostavan za koristiti, da bi ga mogla i djeca koristiti. Nema kompliciranih postupaka i procesa, te se jedno iscjeljivanje može obaviti u nekoliko minuta. Sveta geometrija radi brzinom svjetlosti.

Primanjem energetskih downlodova za ovaj sustav, primate ove svete geometrije u svoju auru, te ih s lakoćom možete slati sebi i drugima.

Nije potrebno nikakvo prethodno znanje o svetoj geometriji. Na radionici također dobivate PDF priručnik od 27 stranica. Za radionicu je potrebno biti uživo na Zoomu, nema repleja, jer se energetski downloadovi mogu primiti samo uživo.

Naučite još jedan napredni način iscjeljivanja moćnom energijom torusa; trajanje radionice oko 2 – 2,5 sata.

Cijena: 160 eura

Rekalibrirajte svoju svijest s prizmama

Na ovoj moćnoj radionici, naučite rekalibrirati svoju svijest na 20 sljedećih životnih područja:

Kreativnost – Ustrajanje – Svrha – Snaga – Unutarnji mir – Mudrost – Sigurnost – Fokus – Ljubav – Odgovornost – Odlučnost – Komunikacija – Iscjeljivanje – Vjera – Povjerenje – Strpljenje – Jasnoća – Osnaženost – Odnosi – Magija/Manifestacija

Sve što doživljavamo i što utjelovljujemo sastoji se od niza unutarnjih geometrija svijesti. U sebi nosimo svjetlo koje se lomi i prelama kroz različite kuteve i tako razlomljeno svjetlo oblikuje našu realnost i uvjetuje nas na različite načine, ovisno koliko smo u balansu i ravnoteži.

Vrlo često u životu možemo biti polarizirani, percipiramo ili djelujemo unutar jedne krajnosti ili polariteta. Naša percipirana realnost je uvijek dualna i temelji se na dualnosti. Stoga, mi uvijek (svjesno ili nesvjesno) sažimamo ili širimo svijetlo u sebi. To svjetlo u nama može biti iskrivljeno ili pak snažno, sjajno i šireće.

Na ovoj radionici, naučit ćete identificirati gdje sažimate i umanjujete svoje svjetlo, te kako ga početi širiti kako biste bili u skladu s najvišim svjetlom. Kada smo u stanju širiti svoje svijetlo, dolazimo u stanje balansa i centriranosti u sebi.

Napredne prizme su geometrije koje se vrte i okreću unutar naše svijesti. Ponekad nam neke geometrije (kvalitete, osobine, energije) nedostaju, a ponekad kada su u disbalansu, one se energetski okreću na krivi način. Na ovoj moćnoj radionici naučit ćete kako na jednostavan način resetirati vašu svijest i unutarnje geometrije i vortekse, kako bi naša svijest povratila svijetlo, harmoniju, sjaj i balans u različitim područjima života.

Istraživat ćemo mehaniku 20 različitih prizmi kako bi razumjeli što nedostaje u našim životima, te kako bi u 20 životnih područja donijeli potpuni sklad i harmoniju, zračeći našu unutarnju svjetlost na optimalan način.

Naučit ćete kako zavrtiti unutarnje geometrjie na ispravan način, bivajući potom centrirani u srcu, pozivajući viši potencijal i osjećaj jedinstva i unutarnjeg integriteta, te radeći moćan upgrejd za vašu svijest i razinu vaše svjetlosti.

Radionica se održava na Zoomu

Cijena je 160 eura