Kvantna rezonanca

Kvantna rezonanca je osmomjesečni praktičarski trening energetskog iscjeljivanja i energetskog rada, te transmutiranja negativnih energija u više pozitivne energije s ciljem povisivanja vaše vibracije na 5 dimenziju. Alati i tehnike koje ćete naučiti čiste duboku duhovnu anatomiju, te pružaju ubrzanje rasta, kao razvijanje vašeg energetskog potencijala. Aktivacije koje radimo rekalibriraju i povezuju vaš cjelokupni energetski sustav na 5 dimenziju, te vam pomažu u postizanju energetskog suvereniteta i integriteta – čisteći duboke duhovne blokade, iscjeljujući dualnost 3. dimenzije, te diskonekciju vašeg 3-dimenzionalnog Ja od viših aspekata vašega bića – otvarajući vas Višoj svijesti.

Okosnica treninga su 15-dimenzionalne energetske aktivacije koje su kanalirane iz Izvora ili Stvoritelja, te rad s namjerom. Učit ćemo osnove rada s viskom koji će vam trebati za tečaj – barem za osnovni trening, jer visak služi kao produžetak naše intuicije, povećava sve energije koje koristimo, te predstavlja poveznicu na energiju Izvora.

Aktivacije Kvantne rezonance kanalirane su iz energije Izvora uz pomoć kvantnog protokola koji čisti i transmutira negativne energije iz svih razina i aspekata osobe, svih 12 dimenzija, svih energetskih tijela, čakri, meridijana, organa, tjelesnih sustava, iz DNK i Akaša zapisa, iz svih vremenskih linija, prošlih, sadašnjih, budućih i paralelnih ili alternativnih, te iz cjelokupne linije predaka, čisteći energiju polariteta, donoseći balans i pozitivnu energiju, te vibraciju svjetla i ljubavi.

Također radimo s energijama raznih svjetlosnih bića, galaktičkim iscjeljiteljima, te uzašlim majstorima, osobito s Metatronom i St. Germaineom, kao majstorom transmutacije.

Osnovni trening fokusiran je na temeljne alate za transformiranje i transmutaciju kao što su rad sa čakrama, meridijanima, energetskim tijelima, emocijama i umom, raznim duhovnim blokadama, čišćenjem energetskih disbalansa i interferencija, postepeno vas uči kako da počnete raditi s 5-dimenzionalnim svjetlom, kako da pročistite svoju svijest i povisite svoju vibraciju i frekvenciju – te kako da se u konačnici u potpunosti stabilizirate na višoj energetskoj razini i nastavite rasti u svojoj vibraciji.

Tečaj je namijenjen kako onima koji žele razviti svoj energetski potencijal, za vlastiti osobni rast i razvoj, a također i onima koji rade s klijentima na energetskoj transmutaciji energija (kao npr. coachevima, terapeutima raznih vrsta, aromaterapeutima i slično), te će vas oboružati s moćnim alatima za vašu ekspanziju i rast, kao i za osnovni rad s klijentima, ukoliko tako želite. Tečaj je vrlo jednostavan i svatko ga može pratiti bez posebnog predznanja. Ova učenja također se mogu vrlo lako integrirati s bilo kojim drugim energetskim alatima ili modalitetima koje koristite (npr. reiki, theta healing, rekonekcija i sl.). Trening se odvija kao kombinacija učenja za sada isključivo online, preko Zoom programa, jednom tjedno tijekom 6 mjeseca, a također dobivate i vrlo detaljnu PDF skriptu za svaki modul. Na kraju tečaja, bit ćete certificirani praktičar Kvantne rezonance. Za svako predavanje bit će dostupan replej, te možete slušati i naknadno.

Modul 1

Uvod u cjelokupni tečaj i osnove rada s viskom, psihička i energetska zaštita i rad s 12-dimenzionalnim štitom. Čišćenje prostora za sebe i klijente. Kako se pripremiti za rad s drugima i osnovne smjernice za rad s klijentima, te uzemljavanje i centriranje.

Modul 2

Čišćenje i trasmutiranje duhovnih blokada rastu i razvoju, poglavito implantata i entiteta, te svih vrsta energetskih priljepaka ili interferencija. Naučit ćete koje sve vrste implantata postoje i kako blokiraju naš rast (kao što su Zeta pečati, Jahovinski pečati na čakrama, Metatronski implantati i razne druge vrste negativnog programiranja). Čišćenje matrice strahova, te čišćenje tijela sjene. Ublažavanje simptoma energetskog uzdizanja, te čišćenje škodljivog elektrosmoga i elektromagnetskog zračenja.

Modul 3

Čišćenje vibracije trauma iz tijela, te zasebno čišćenje seksualnih trauma, ratnih trauma, vjerskog programiranja i svih vrsta osobnih trauma. Kako su traume uvijek zapisane duboko u našem mozgu, također radimo aktivacije za čišćenje  i balansiranje mozga i živčanog sustava.

Kada mislimo da djelujemo iz ega ili nižih vibracija, u stvari samo reagiramo na podražaje upisane duboko u  našem živčanom sustavu. Čišćenjem živčanog sustava od nižih vibracija, omogućavamo da naš živčani sustav počne biti upravljan od strane duha i naših viših aspekata – Višeg ja i duše i tek tada zaista produhovljujemo svoje fizičko tijelo.

Modul 4

Dubinsko čišćenje aure, uključivo rupa i poderotina u auri nastalih od trauma; čišćenje aure od stranih i tuđih energija, kao npr. energetskih kuka i čišćenje energetskih niti (tzv. cords), te jačanje i širenje aure. Stanično i genetsko čišćenje i čišćenje DNK-a; Podešavanje skupne točke (tzv. Assemblage point), čišćenje mijazama, te aktivacija za fizičku detoksikaciju tijela.

Modul 5

Rad s ljubičastim plamenom i St. Germaineom za transmutiranje negativnih energija. Daljnje čišćenje energija koje nisu naše i ne pripadaju nam uz pomoć vraćanja fragmenta duše (soul retrieval), te iscjeljivanje energija predaka – osobito otpuštanje energija oca i majke iz našeg energetskog polja. Čišćenje odnosa. Čišćenje programa smrti. Aktivacija bezuvjetne ljubavi. Razvijanje duhovnog imuniteta.

Modul 6

Daljnje čišćenje energija koje nisu naše i ne pripadaju nam uz pomoć vraćanja fragmenta duše (soul retrieval). Rad na amigdali koja upravlja našim stresnim reakcijama i aktivira reptilni mozak ili « bori se ili bježi » reakciju/odgovor. Napredna aktivacija amigdale pri čemu neutraliziramo reagiranje iz reptilnog mozga i aktiviramo prednje moždane centre odgovorne za više funkcioniranje, pozitivno razmišljanje, kreativnost i pozitivna rješenja. Energetska aktivacija s kojom možemo iscjeljivati bilo koju negativnu emociju, te energetska aktivacija za čišćenje negativnih uvjerenja uz pomoć aktivacije za čišćenje uma. Energetska aktivacija za astrološke korekcije (za umanjivanje negativnog utjecaja iz vaše astrološke matrice tj. natalne karte).

Modul 7

Osobne granice i kako ih jačati. Kako postavljati granice i kako čistiti energiju drugih ljudi iz našeg polja uz pomoć drevnih duhovnih simbola. Kako raditi energetsku diskonekciju i kidanje veza.

Modul 8

Iscjeljivanje energetskog preokreta (energije koja teče obrnutim od normalnog smjera) i ponovno uspostavljanje prirodnog tijeka energije u našem energetskom sustavu. Iscjeljivanje fascije, iscjeljivanje meridijana (1. dio), te iscjeljivanje organa i žlijezdi. Rad na iscjeljivanju 8 izvanrednih meridijana, te iscjeljivanje 5 osnovnih emocija (strah, tuga, ljutnja, gađenje i radost).

Modul 9

Nastavak rada na iscjeljivanju meridijana, te teorija 5 elemenata. Pregled stanja po meridijanima, te psihološka i energetska dinamika meridijana, kao i glavne psihološke teme za svaki dotični meridijan.

Modul 10

Čišćenje i balansiranje energetskih tijela: Eteričko tijelo – Čišćenje eteričkog tijela. Važnost eteričkog tijela u čišćenju i iscjeljivanju – jer prije nego li se bolest ili negativni simptmi spuste u fizičku realnost, obično sjede u eteričkom tijelu (u koje pak dolaze iz astralnog tijela). Čišćenje emocionalnog tijela i mentalnog tijela. (Preostala tj. viša tijela rade se u 2. stupnju).

Modul 11

Čišćenje, iscjeljivanje i balansiranje čakri uz pomoć raznih tehnika, te posebne aktivacije za restrukturiranje i rekalibraciju čakri na vibraciju 5. dimenzije: korjenska čakra, sakralna čakra i čakra solarnog pleksusa.

Aktivacija vibracije kristala ametist za duhovni rast i razvoj.

Modul 12

Nastavak rada na rekalibraciji čakri na 5. dimenziju: srčana čakra, grlena čakra, čeona čakra i krunska čakra. Kratki proces i aktivacija za čišćenje svih 12 čakri i balaniranje protoka energije kroz sve čakre.

Modul 13

Pregled dimenzija (3D, 4D, 5D) i što je multidimenzionalna svijest. Stanja svijesti po dimenzijama. Uklanjanje astralnih predmeta iz aure i astralno iscjeljivanje. Aktivacija frekvencije istine.

Modul 14

Od stanja ega do stanja duše – Što je ego i razvijanje svjesnog ega. Čišćenje ega. Isključivanje iz 3D matriksa. Iscjeljivanje nižeg uma. Rastvaranje polariteta.

Modul 15

Iscjeljivanje unutarnjeg kritičara, skeptika, kontrolora, suca, perfekcionista. Utišavanje uma i razvijanje unutarnjeg promatrača. Aktivacija nevezanosti.

Modul 16

Rad s unutarnjim djetetom. Dijelovi izgubljenog djetateta u nama. Obrambeni mehanizmi. Meditacija za iscjeljivanje unutarnjeg djeteta i dobna regresija.

Modul 17

Čišćenje nadijalnog kompleksa i čišćenje astralnog tijela. Duboko iscjeljivanje srca. Aktivacija čakre višeg/duhovnog srca.
Povezivanje srca i uma. Holografsko iscjeljivanje.

Modul 18

Čišćenje nadijalnog kompleksa. Otpuštanje nefilimske svijesti i uklanjanje velova separacije.
Čišćenje viših energetskih tijela: eteričkog kalupa, nebeskog tijela, kauzalnog tijela. Totalni opoziv s 3D strukturama.

Modul 19

Eterička akupunktura. Središnji energetski kanal i dubinsko čišćenje središnjeg kanala.
Širenje energetskog kanala. Povećavanje svjetlosnog kvocjenta. Hara linija i aktivacija životne svrhe.

Modul 20

Značenje DNK zavojnica i kako je DNK bio suprimiran tisućama godina. Čišćenje DNK i DNK aktivacija – 12 zavojnica
Nadiji i nadijalni kompleks.

Modul 21

Aksiatonalno usklađivanje i usklađivanje s Izvorom. Aktivacija božanske povezanosti. Aktivacija usklađivanja s božanskom voljom. Aktivacija svijesti jedinstva.

Aktivacija za integraciju energija.

Modul 22

Balans muških i ženskih energija. Čišćenje muških i ženskih energija.
Otvaranje trećeg oka. Pinealna i pituitarna žlijezda. Sveti mistični brak između pinealne i pituitarne žlijezde.

Modul 23

DNK aktivacija 24 zavojnice. Otvaranje viših osjetila. Razvijanje intuicije. Povisivanje telepatije.

Otvaranje iscjeliteljskih sposobnosti i aktivacija psihičkih sposobnosti.

Modul 24

Povezivanje s Višim ja. Spajanje s višim ja. Dobivanje uvida od Višega ja.

Kvantni upgrejd Višeg ja.

Cijena: 1.280 eura, plativo u osam rata po 160 eura.

Kvantna rezonanca 3

Nekoć je postojao i nastavak ovog tečaja u vidu 3. stupnja. Sada je taj tečaj odvojen i možete ga pohađati neovisno o Kvantnoj rezonanci, a to je tečaj Buđenje duše – rad s božanskim zrakama.