Proizvodi

Širenje svijesti u uzdizanju

Kako razumijeti univerzum, svijest i duhovno uzdizanje – Todd R. Deviney

Proglašena jednom od 100 najboljih knjiga iz područja razvoja svijesti govori o trenutnim promjenama na Zemlji, procesu uzdizanja, te gustoćama i dimenzijama.

Narudžbe za knjigu poslati na mail: multidimenzija@gmail.com

Cijena s poštarinom (plaćanje na račun): 25,21 €

Cijena uz plaćanje pouzećem: 26,01 €

Izvadak iz knjige br. 1

Odstupanje četvrte gustoće koje se približava

Sada dolazimo do rasprave tekuće vremenske linije i onoga što promatramo. Iz naše točke gledišta možemo vidjeti da će se vremenske linije još jednom razići. U vašim zajednicama Novog Doba puno se raspravlja o konceptu razdvajanja Zemlje. Definicije mogu varirati, ovisno o izvoru, ali kako asimilirate prethodnu raspravu o djelovanju vremenskih linija, sada možete shvatiti što je to što svi nastoje opisati. Svijest koja postoji kao kolektiv u ovoj vremenskoj liniji je došla do točke odstupanja i nalazi se u trenutku stvaranja nove vremenske linije. Kada se to dogodi, svijest koja posjeduje gustoću, iskustvo i želju pomaknut će se u ovu novu vremensku liniju, dok preostale vremenske linije ostaju. Svijest koja nije spremna ili nema za to volju ostat će u trenutačnoj vremenskoj liniji. To je pomak u četvrtu gustoću i već se odavno trebao dogoditi za ovaj kolektiv. Ovaj vremenski pomak i uzdizanje u četvrtu gustoću odvojeni je događaj koji nije povezan s okončanjem eksperimenta negativnog polariteta u ovoj galaksiji.

Usporedimo temu negativnog polariteta s konceptom vremenskih linija i povijesti. Do ove točke u kolektivnim povijestima Zemlje postojao je negativni polaritet, a njegov utjecaj stvorio je neke zanimljive događaje. Povijest koju promatrate bogata je brutalnim sukobima i, uz nekoliko iznimaka, pobjeda je bila preteča mira. Ovaj rascjep od jedinstva bio je razlog zašto je negativni polaritet stvoren, no on više nije koristan i polako se počinje iskorjenjivati. Pitanje koje se potom postavlja jest kako će to utjecati na sve vremenske linije koje postoje na zemlji i diljem galaksije?

Odgovor je jednostavan: negativni polaritet neće više postojati ni u jednom konstruktu, ni u ovoj galaksiji, ni u nekoj drugoj.

Kao što smo naveli, sve vremenske linije koje postoje imaju povijest koja je utvrđena kada je došlo do odstupanja. Te povijesti mogu se usporediti s fotografskom slikom koja je zauvijek zaključana u supstrat u trenutku slikanja. Bilo koja vremenska linija koja je stvorena iz pokolja negativnog polariteta sadržavat će povijest tog pokolja, ali od tog trenutka prema naprijed u konstruktu podjela ili mržnja više neće postojati. Lako je vidjeti sukobe koje negativni polaritet trenutno stvara u vašoj realnosti. Sada zamislite da su svi tragovi te svijesti uklonjeni iz vaše vremenske linije od jednog do drugog trenutka. Kako bi to izgledalo? Bez impulsa ili želje da nanesete zlo drugome, što biste napravili? S fokusom koji više nije na vlastitim interesima, koliko bi se brzo vaša realnost promijenila?

To će se također dogoditi u svim drugim vremenskim linijama koje trenutno proživljavaju negativni polaritet. Ere Vikinga i Rimljana više neće biti ere osvajanja. O tome što će one postati bez negativnosti odlučit će kolektivi koji tamo postoje.

Izvadak iz knjige br. 2

Prva individualizirana svijest

 Stvaranje individualizirane svijesti mimo Božjeg izvora počelo je s početnih dvanaest galaktičkih svijesti. Golema moć Božjeg izvora sadržanog za stvaranje također je sprječavalo koherentnu tvar da se oblikuje u njegovoj blizini, ali to nije bio problem. Zamislite koncept dijeljenja jedne stanice dok opisujemo sljedeći postupak. Iako je uvelike pojednostavljen i ne potpuno točan, to je najbliže pojašnjenje koje možemo ponuditi.

Božji izvor počeo je proces dijeljenja dijela sebe u zaštitnu membranu. Unutar te podjele stopa okretanja okupljenih fotona bila je promijenjena tako da su počeli stvarati oscilirajuću toroidnu sferu koja stvara jedinstvenu elektromagnetsku valnu dužinu. Sada se odvojeni valni oblik koji postoji unutar ove prepreke budi kako se vrtnja povećava i počinje vidjeti sebe kao jedinstveni entitet koji postoji unutar stvoriteljeve energije plazme. Sada razumije sebe kao dio veće cjeline.

Ovo je prvi fragment individualizirane svijesti. Kad je usklađivanje završeno, svijest je izbačena na udaljenost gdje stvaranje može početi, ali s pupčanom vrpcom koja održava povezanost s energijom Božjeg izvora. Ovaj postupak ponovljen je dvanaest puta, a svako izbacivanje iscrpilo je dio energije Božjeg izvora. U početku je postojalo dovoljno energije za stvaranje dvanaest galaktičkih stvoriteljevih svijesti. One su bile prve galaktičke svijesti našeg kozmosa. Svaka sfera znala je da je pojedinačna svijest zato što je bila stvorena kao takva.

Zajedništvo i komunikacija između svijesti koja sprječava dosadu i samoću bila je između izvornih dvanaest svijesti koje su započele svoje vlastite kreacije. Razlika između izravnog dijeljenja i organskog uzdizanja jest u tome što kada se organski kolektiv uzdigne i postane dovoljno snažan da stvori galaksiju, to je spajanje trilijuna pojedinačnih svijesti koje se moraju složiti s galaktičkim usklađivanjem. Nakon usklađivanja, njezina svijest sastojala se od pojedinačne svijesti s milijunima fragmentiranih iskustava koja su omogućavala da se unutar njih ugradi vijeće. Izvorne galaktičke svijesti nisu imale taj luksuz, pa su umjesto toga to dodjeljivale jedna drugoj.

Sadržaj knjige

1. DIO: TEMELJNA RAZUMIJEVANJA

1. poglavlje: Bog, Božji izvor, Izvor, velika plava lopta u središtu svega
2. poglavlje: Početak kozmosa
3. poglavlje: Prva galaksija
4. poglavlje: Gustoće svijesti
5. poglavlje: Galaktičko stvaranje polariteta
6. poglavlje: Jednadžba univerzalne i galaktičke energetske ravnoteže
7. poglavlje: Galaktičke valne dužine i frekvecije igara
8. poglavlje: Odnos između vremenskih linija i povijesti
9. poglavlje: Razumijevanje kolektivne svijesti
10. poglavlje: Međusobni odnos vremena, gustoća i dimenzija
11. poglavlje: Dijeljenje galaktičkog sadržaja i galaktičkih ugovora
12. poglavlje: Uzdižući kolektivi koji stječu galaktičke sposobnosti

2. DIO: DJELOVANJE U SVIJESTI

13 – 14. poglavlje Uzdižuća svijest, viša svijest i koncept fragmentacije
15. poglavlje: Hipnoterapija i regresija; perspektiva koja se pripisuje gustoći višeg aspekta

3. DIO: POMOĆ ZA UZDIŽUĆU SVIJEST

16. i 17. poglavlje: Ljubav za sebe, ljubav za sve
18. poglavlje: Ljudsko vozilo

4. DIO: MEDITACIJE I MODALITETI

19. i 20. poglavlje: Prva meditacija za tihu kontemplaciju
21. poglavlje: Korištenje stvaralačke energije
22. poglavlje: Povezivanje s vašom sposobnošću samoiscjeljivanja
23. poglavlje: Pristupanje sposobnostima višeg reda
24. poglavlje: Nekoliko misli za kraj

Ojačaj svoj imunitet

Imunitet u čaši vode – podmetač za vodu s programiranom aktivacijom za jačanje imuniteta

Koristeći prijenos energije i memoriju vode, uz pomoć ovog podmetača za vodu Ojačaj svoj imunitet možete primiti energetsku aktivaciju za jačanje imuniteta svaki dan. Podmetač sadrži energetsku aktivaciju za čišćenje energetskog polja i stjecanje imuniteta na duhovnoj, energetskoj i fizičkoj razini, te dubinski obnavlja i čisti cijelo vaše energetsko polje, vašu auru i vaše stanice.

Cijena za 1 podmetač – 25 € (uključuje poštarinu za Hrvatsku), narudžbe molim poslati na mail: multidimenzija@gmail.com

Opširnije

Kada na ovaj podmetač stavite čašu vode i držite je na njemu 10 sekundi, voda memorira aktivaciju i pomaže u stjecanju i jačanju imuniteta, no da bismo imali fizički imunitet, prvo moramo imati i duhovni tj. energetski imunitet što znači biti otporni na negativne, neprirodne i strane energije koje mogu ući u naše energetsko polje.

Aktivacija u čaši vode čisti sve negativne energije iz vaše aure i energetskog polja, strane i neprirodne energije, energije drugih ljudi, energetske napade drugih ljudi, negativne forme misli, te sve niske frekvencije. Takođe čisti i popravlja fino tkivo vaše cjelokupne aure, kao što su rupe ili poderotine u auri, te ju jača i širi. Snažna aura preduvjet je za odbijanje negativnih energija, a na fizičkoj razini – te strane energije mogu biti negativne emocije ili misli ili pak virusi, štetne bakterije, energetski ili fizički toksini, paraziti i slično. Tako energetskim jačanjem aure stječete otpornost da ne navučete na sebe negativne energije, uključivo viruse, bakterije i druge energetske i fizičke parazite i toksine.

Također pomaže u energetskoj detoksikaciji od svih vrsta toksičnih tvari i energija, te također čisti i mijazme i mijazmičke energije. Pomaže u jačanju fizičkog imuniteta, te energetski neutralizira viruse i virusni teret koji imamo u tijelu, a koji se u nekom trenutku može aktivirati u virus/virusno oboljenje i druge bolesti. Isto tako, čisti i neutralizira negativni učinak statičnog elektriciteta i štetnog umjetnog elektromagnetskog zračenja.

Nadalje, jača stanice i njihov integritet, te ih hrani duhovnom energijom; jača sposobnost stanica da stvaraju energiju i snažni tjelesni imunitet. Jača se sposobnost da se uklanjaju bolesne i oštećene stanice i da se proces replikacije zdravih stanica ubrza. Jača se sposobnost stanične membrane o kojoj ovisi što ulazi ili izlazi iz stanice (npr. virusi često budu obavijeni oko stanice, ali ne ulaze u nju – tek kad uđu u stanicu, aktivira se određena bolest ili virusno oboljenje). Štiti se membrane stanica svjetlošću, te od bilo kojih štetnih utjecaja iz okoline. Stanice se pune energijom kako bi imale potrebno gorivo za svoje aktivnosti čuvanja zdravlja.

Energetska aktivacija sadržana u vodi jača prijenos energije s multidimenzionalne razine i dotok duhovnih energija iz viših energetskih tijela u fizičko tijelo, a koje su preduvjet za snažni energetski sustav i na fizičkoj razini, te sukladno tome i izvor energije za stanice i ljudska tkiva. Naša aura puni se svjetlošću i vitalnom energijom, te dobiva infuziju frekvencije zdravlja, te jača fizički imunitet dopuštajući da se absorbira više svjetlosti u sve aspekte vašega bića – stvarajući tako ne samo fizički, nego i duhovni imunitet.

Dovoljno je staviti čašu vode na podmetač 10 sekundi i voda će memorizirati energetsku aktivaciju – i možete popiti vašu čašu imuniteta.

Podmetač za detoksikaciju

Kada stavite čašu vode na rozi podmetač za detoksiakciju, on prenosi na vodu energetsku aktivaciju za detoksikaciju fizičkog tijela, dnk, gena, stanica i svog sadržaja vode u tijelu. Uklanja i neutralizira sve toksine, patogene, teške metale u tijelu iz bilo kojeg izvora, uključivo od lijekova i antibiotika. Čisti sve štetne tvari koje ste absorbirali kroz odjeću, okruženje ili namještaj ; uklanja sluz iz tijela, transmutira slobodne radikale i druge procese starenja u tijelu, čisti programe smrti stanica. Učitava vam frekvenciju zdravlja, te također frekvenciju minerala zeolita koji je odlučan za detoksikaciju tijela.

Aktivacija također sadrži vibracije kristala koji su dobri za detoksikaciju, te vibracije superhrane kojoa pomaže u otpuštanju toksina. Jača se proces eleiminacije toksina iz tijela bez simptoma detoksikacije, te pomaže u regeneraciji tijela i regeneraciji rezervi energije. Preporuča se piti 1 čašu dnevno, barem tijekom 2 tjedna, kod bolesti i duže.

Cijena za 1 podmetač – 25 € (uključuje poštarinu za Hrvatsku), narudžbe molim poslati na mail: multidimenzija@gmail.com

Podmetač za restrukturiranje vode

Svijetloplavi podmetač, nakon što je čaša vode na njemu stajala 10 sekundi, u potpunosti restrukturira vodu na kvalitetu izvorske vode. Podmetač je programiran da u vodu prenese energetsku aktivaciju koja će energetski očistiti vodu od svih toksičnih tvari, te je povratiti na ona svojstva koja je voda imala kada je bila izvorska i u prirodnom stanju.

Neutralizira štetne tvari iz vode kao što su kamenac, klor, kemikalije koje se koriste u procesu obrade vode, teški metali iz vodovodnih instalacija i cijevi i druge toksične tvari, bakterije, te povećava elektrovodljivost i bolje hidratizira naše stanice i tijelo.

Ovaj podmetač može se koristiti svaki dan za vodu koju pijete, a također se na podmetač mogu stavljati lonci s vodom u kojem kuhate dnevne obroke. Restrukturirana voda nakon korištenja podmetača ima i blaži, bolji i mekši okus.

Cijena za 1 podmetač – 25 € (uključuje poštarinu za Hrvatsku), narudžbe molim poslati na mail: multidimenzija@gmail.com