Kidanje veza

U svijetu energija, mi smo zauvijek povezani sa svakime i svime oko nas. Živimo u moru energija i često formiramo energetske niti s mnogim ljudima, mjestima, konceptima, emocijama, uvjerenjima ili čak vremenskim linijama. Mnoge od tih niti mogu biti nepovljne ili čak djelovati kao portal zbog kojeg se negativne emocije, uvjerenja ili obrasci vraćaju i ponavljaju.

Ako ste već radili na kidanju ili čišćenju energetskih veza, ovaj tečaj omogučit će vam da proširite svoje znanje na ovu temu s novim učinkovitim načinima kidanja veza za uklanjanje energetskih niti s nepovoljnim energijama, omogučavajući vam da očuvate vaš energetski integritet i imate povećani tijek energije.

Prema majanskim curandero učenjima, postoji 27 različitih vrsta niti. Na ovoj radionici, naučit ćete različite načine na koje se te niti izražavaju, kako se manifestiraju, te gdje u tijelu ih držite.

Produbite svoje znanje i dobijte veću jasnoću koje energetske niti imate, kako da ih očistite i pronađete svoju energetsku slobodu uz ovih 11 različitih načina i tehnika za čišćenje energetskih niti.

Ovo je certificirani tečaj, te ove alate možete koristiti za sebe i druge.

Tečaj uključuje PDF priručnik od 64 stranice.

Ovo je tromjesečni tečaj, odvija se na Zoomu.

Cijena: 450 eura